flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання працівників апарату суду

02 червня 2021, 16:19

02.06.2021р. судді та працівники апарату Снятинського районного суду взяли участь у проведенні тренувальних навчань з пожежної безпеки. Захід був проведений співпрацівниками 15 ДПРЧ (м. Снятин) 5 ДПРЗ ГУ ДСНС в Івано-Франківській області та працівниками Територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області.

Навчання були проведені в умовах максимально наближених до реальних подій. Евакуація працівників була проведена чітко та впевнено. В ході навчання продемостровано здійснення взаємоузгодженого комплексу організаційних та практичних дій з ліквідації умовної пожежі. Також проведено навчання з правильного користування вогнегасника.

Окрім протипожежних навчань, також відпрацьовували алгоритм дій співробітників Снятинського відділення Служби судової охорони та групи швидкого реагування  Служби судової охорони для забезпечення безпеки працівників суду у випадку групових порушень громадського порядку будівлі та на прилеглі до неї території, а також в залі судового засідання під час проведення судового засідання.

Основними цілями сьогоднішніх тактико-спеціальних навчань було підвищення рівня навичок реагування судових вартових під час виникнення надзвичайних ситуацій у приміщенні Снятинського районного суду і відпрацювання спільних дій працівників суду, співробітників Судової охорони, рятувальників та поліцейських у таких випадках.

Проведення таких заходів допомагає уникнути паніки та швидко зорієнтуватися у разі виникнення пожежі чи інших надзвичайних ситуацій різного типу,  метою яких є зберегти найголовнішу цінність – людське життя.

Сподіваємося, що здобуті знання та навички не знадобляться в практичному застосуванні.

Пресслужба суду