flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Перший загальнонаціональний форум "Незалежні суди та вільні ЗМІ: синергія заради майбутнього"

24 травня 2017, 11:51

           22 травня 2017 року на базі Територіального управління Державної судової адміністрації України в Івано-Франківській області в режимі відеокоференцзв’язку відбувся перший загальнонаціональний форум «Незалежні суди та вільні ЗМІ: синергія заради майбутнього» за підтримки Українсько-Канадського Проекту підтримки судової реформи в Україні.

          На мою думку проведення такого форуму -  це величезний прорив у розумінні співпраці між нашою судовою владою та ЗМІ.

          Інформація яка подається ЗМІ громадськості про роботу судівської системи зараз висвітлюється не в повному обсязі. Тому, судівським органам, просто життєво необхідно бути тісно пов’язаними з засобами масової інформації для подачі об’єктивної та достовірної інформації щодо роботи в судах в цілому.

          Заслухавши доповіді наших іноземних колег та провівши паралель щодо співпраці судів Канади з ЗМІ та співпрацю наших судів з «четвертою гілкою влади» можу зробити тільки той висновок, що для висвітлення прозорості роботи судів в цілому нам потрібна допомога колег-журналістів, яка показуватиме судову систему у позитивному світлі в очах громадськості.

           Снятинський районний суд висловлює величезну  подяку нашим канадським  колегам, які вирішили звернути нашу увагу на проблеми в розвитку судової системи в цілому, а також надзвичайно важливим є те, що саме перший загальнонаціональний форум «Незалежні суди та вільні ЗМІ: синергія заради майбутнього»  допоможе  судовим органам відновити довіру громадськості.

 

 

 

 

 

 

Cудовий розпорядник(прес-секретар)                                                                                 Т.С. Петричка